PRED POSEGOM
PO POSEGU
PRED POSEGOM
PO POSEGU
PRED POSEGOM
PO POSEGU
PRED POSEGOM
PO POSEGU
PRED POSEGOM
PO POSEGU

Korekcija prsi

V okviru posega za mamice korekcija prsi najpogosteje vključuje dvig dojk. Z dvigom dojk preoblikujemo tkivo dojke, odstranimo odvečno kože, navadno zmanjšamo kolobarje in postavimo bradavico na pravo mesto. Pri dvigu dojk lahko s pomočjo vstavitve prsnih vsadkov dosežemo nekoliko večjo velikost dojk, še bolj poln zgornji pol prsi in estetsko skladnejšo obliko. Ta poseg imenujemo dvig s povečanjem in se ga pri posegih za mamice poslužujemo najpogosteje. Včasih so dojke tudi prevelike in je potrebno zmanjšanje prsi. Ta poseg vključuje tako dvig kot tudi zmanjšanje velikosti prsi vključno z odstranitivijo odvečne kože, zmanjšanjem kolobarja in postavitve bradavice na pravo mesto.

Preoblikovanje trebuha

Sočasno s korekcijo prsi pri Mommy makeover-ju najpogosteje opravimo še preoblikovanje trebuha, ki vključuje kiruški izrez odvečne, strijasto spremenjene kože (angl. Tummy tuck) ter dodatno odstranitev maščobnega tkiva s področja trebuha in bokov s pomočjo liposukcije. Z liposukcijo bokov in trebuha lahko poudarimo naravne linije spodaj ležečih trebušnih mišic (angl. line 11) ali pa oblikujemo še bolj ženstveno, zapeljivo ter izoblikovano postavo (oblika peščene ure).

Razmik trebušnih mišic je zelo pogost po večkratnih nosečnostih. Pacientkam povzroča težave v smislu občutka napihnjenosti ali videza nosečniškega trebuščka. V primeru razmika trebušnih mišic ovojnice premih trebušnih mišic prešijemo (korekcija diastaze) in tako pripomoremo k čvrstejšemu in bolj ploskemu trebuhu. V primeru, da ste imele carski rez, brazgotino od carskega reza prav tako odstranimo skupaj z odvečno, strijasto spremenjeno kožo in maščobnim tkivom.

Ostali posegi

Oba posega za mamice lahko kombiniramo tudi s preoblikovanjem zadnjice s pomočjo injiciranja lastnega maščobnega tkiva v zadnjico, korekcijo nadlahkti (brahioplastiko) in korekcijo intimnih predelov (zmanjšanje malih sramnih ustnic in povečanje velikih sramnih ustnic).

Ker je vaša varnost zame vedno na prvem mestu, posege prilagodim vsaki pacientki posebej in izberem primerno kombinacijo posegov. Včasih posege izvedem tudi v dveh fazah.

ZA NAROČANJE PROSIM IZPOLNITE SPODNJI OBRAZEC.
Polja označena z * so obvezna